Eni

eni is een van de grootste geïntegreerde energiebedrijven in de wereld en actief in de winning, productie en verkoop van olie, aardgas en elektriciteit.

Wie eni?

Wereldwijd is eni aanwezig in 85 landen en in Europa voorziet eni meer dan 9 miljoen klanten dagelijks van energie. In België is eni actief in de aardgas- en elektriciteitsmarkt, de petrochemie (Versalis) en engineering voor de olie- en aardgasindustrie (Saipem).

eni wil energie weer transparant en verstaanbaar maken. We bieden eenvoudige en slimme oplossingen, duidelijke producten en een overzichtelijke administratie:
1.    Je komt op de eerste plaats
Bij eni draait alles rond jouw: je bent onze prioriteit. En dat maken we waar in alle facetten van onze dienstverlening. Precies daarom zijn we elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8 tot 20 uur, en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Heb je ons buiten die uren nodig? Kies dan voor de optie ‘bel me terug’.

2.    In alle vertrouwen
Je bent lid van een grote familie. In Europa vertrouwen meer dan 9 miljoen klanten op eni. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw energiebevoorrading: eni is een grote groep met eigen gasproductie wereldwijd.

3.    Vernieuwende oplossingen die het verschil maken
Jouw leven verandert, en dus ook jouw energieverbruik. eni ontwikkelde volumeschijven zodat de uurtarieven zich aanpassen aan uw behoeften en zodat  je niet te veel betaalt. En u moet daar zelf niets voor doen: wij doen het automatisch voor je.

Eni Bestellen

Je kunt Eni telefonisch bestellen via 011/29.44.10

Klantendienst eni

Ben je al klant bij eni? Dan kun je de klantendienst op volgende manieren bereiken:

Via de post:

Klantendienst eni
Medialaan 34
1800 Vilvoorde

Eni vergelijken