Watz

Watz is een nieuwe speler op de Vlaamse energiemarkt. Ze brengen je 100 % Belgische en 100 % groene stroom aan de best haalbare prijs. Overschakelen naar watz is kiezen voor transparante overeenkomsten en een directe en persoonlijke service.

Wie is Watz?

Op 19 september 2012 kreeg watz officieel groen licht en de nodige vergunning van de Vreg om elektriciteit te mogen leveren op de Vlaamse markt. Op 30 juli 2013 werd daaraan de vergunning voor het leveren van aardgas toegevoegd. Vlaanderen is één van de meest dynamische energiemarkten in Europa en krijgt met een stijgende openheid en concurrentie te maken. Watz wil in deze boeiende markt een fris alternatief bieden voor de gevestigde namen. Met een duidelijke visie en een bedrijfsvoering gebaseerd op éénduidige waarden biedt watz een unieke kans voor wie transparantie en eenvoud verkiest.

Ze binden de strijd aan met dubbelzinnige tarieven en verraderlijke kleine lettertjes. Bij watz kan je steeds rekenen op duidelijkheid. Wij dragen bereikbaarheid hoog in het vaandel. Hun medewerkers – stuk voor stuk behulpzame professionals met kennis van zaken – staan dag in dag uit voor je klaar. Transparantie kenmerkt niet alleen onze houding ten opzichte van onze klanten, het is ook het leidmotief voor onze prijzen en tarieven.

Watz Bestellen

Je kunt Watz telefonisch bestellen via 011/29.44.10

Klantendienst Watz

Ben je al klant bij Watz? Dan kun je de klantendienst op volgende manieren bereiken:

Via de post:

Klantendienst Watz
Willem Van Laarstraat 86 bus 2
2600 Berchem

Telefonisch:

014 960 690

Watz vergelijken