Energie besparen doe je met Cheepur en Smappee

Wat is Smappee?

smappee slimme energiemonitor

Smappee is een slimme energiemonitor die je huis omtovert tot een slimme, energiezuinige woning. Na de eenvoudige installatie krijg je via de gratis app in één oogopslag inzicht in het elektriciteitsverbruik in je woning.

Smappee is in staat om de belangrijkste elektrische toestellen in je woning te detecteren. Het verbruik van deze toestellen en de daarbij horende kosten krijg je te zien via de Smappee-app. Met de Smappee Gas- en watermonitor monitor je ook je gas- en waterverbruik de klok rond.  Een lekke kraan of gasleiding ? Geen nood, Smappee houdt het voor je in de gaten. Met Smappee wordt besparen eenvoudig, want je weet voortaan precies waar de energiekosten zitten.

Besparen op je energieverbruik

Met Smappee leer je je woning elke dag een beetje beter kennen. Doordat je precies ziet waar je verbruik zit, ga je besparen. Eerst verminder je je sluimerverbruik. Dan ontdek je de energievreters en pak je ze aan. Vervolgens leer je stap voor stap hoe je energiezuiniger kunt wonen. Je merkt niet eens het verschil in je levensstijl, maar je zal het wél merken aan je energiefactuur. Je kunt immers tot 30% besparen!

Wil je meer informatie? Download dan de PDF of leer op de website van Smappee hoe het precies werkt.

Ontvang korting via Cheepur

Profiteer nu van 10% korting als je de slimme Smappee energiemonitors via Cheepur bestelt.
Laat hieronder je gegevens achter en ontvang van Cheepur per e-mail een kortingscode.

Al een kortingscode ontvangen?

Bestel dan direct je Smappee met 10% korting!

Onmiddellijk bestellen